Indlæser Begivenheder

Se alle begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

RØVERHISTORIER FRA BOKSEN – CHRIS ANKER, STAGHØJ, NYGAARD

12. juni kl. 20:00 - 21:30

 //  Aarhus


 

Køb billet

En aften med Chris Anker Sørensen, Rasmus Staghøj & Brian Nygaard

Oplev stemningen fra boksen live når den altid entusiastiske trio for første gang indtager scenen sammen.

Større cykelsportsspecialister og -entusiaster findes næppe i dette cykelglade land. Når Chris Anker Sørensen, Rasmus Staghøj og Brian Nygaard for første gang nogensinde træder op sammen i et foredrag, kan vi forvente en særdeles underholdende og stemningsfuld aften.
Vi kommer med helt tæt på, når de tre herrer deler ud af alle røverhistorierne fra deres mange oplevelser i cykelsporten. Vi får indblik i de samtaler, som ikke altid tåler kameralinsen og vi vil opleve tre unikke perspektiver fra hjertet af cykelverdenen - fra hhv. rytteren, journalisten og team-pressechefen.
 
Her er en unik mulighed i København, Vejle og Aarhus for at møde Tour-kommentatorerne, når vi åbner mikrofonerne og lader historier, anekdoter og cykelnørderi fylde aftenen.
 
Hvad vil du gerne vide?
Ordet er frit og foredraget indeholder tid til spørgsmål fra publikum. Vil du vide hvorfor Chris Anker stak sine fingre ind i sit forhjul, vil du høre om Brian Nygaards fascination af Jørgen Leth eller om hvad der skød Rasmus Staghøjs puls gennem loftet bare et minut før hans aller første livetransmission, så er her chancen.
Hvad vil du gerne høre dem fortælle om?
 

Køb billet

Detaljer

Dato:
12. juni
Tidspunkt:
20:00 - 21:30
Begivenhed Kategori:

Sted

Konferencesalen, Aarhus
Finlandsgade 17
8200 Aarhus

Arrangør

KUST