Indlæser Begivenheder

Se alle begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

I FORBRYDELSENS VERDEN – BENT ISAGER-NIELSEN

27. februar 2019 kl. 19:00 - 21:00

 //  Aarhus

UDSOLGT

Danske kriminalsager helt tæt på!


Bent Isager-Nielsen, tidligere efterforskningsleder og drabschef i Rigspolitiets berømte rejsehold, tager dig med på en rejse ind i forbrydelsens verden. Her vil han tale om både historiske og aktuelle sager.

Kom helt tæt på efterforskningsarbejdet med bl.a. retsmedicin, afhøringsteknikker, DNA-registrering og gerningsmandsprofilering. Få et interessant indblik i motiverne på forbrydelserne, hvor kunsten er at sætte sig ind i gerningsmandens tankegang. ​

Bent er en i særklasse spændende og kompetent foredragsholder, der hele tiden overvåger forbrydelsens verden for at kunne holde sig opdateret i aktuelle sager.

Man jagter et bæst og fanger et menneske
Bent Isager-Nielsen har udgivet bogen ”Man jagter et bæst og fanger et menneske” - en erindringsbog med fokus på personlige erfaringer og refleksioner over udviklingen i kriminaliteten i samfundet. Refleksioner som han deler med sit publikum.

Har oplevet det meste
Bent Isager-Nielsen var 40 år i Politikorpset og er i dag tilknyttet TV2s kanaler, som ekspert i efterforsknings- og kriminalsager.
Han har stået i spidsen for efterforskningen af utallige, ofte højt profilerede kriminalsager foruden at have varetaget overordnede opgaver på såvel operativt som strategisk niveau inden for ledelse, kommunikation, formidling og organisationsudvikling.

Glæd dig til nogle spændende timer, hvor vi kommer helt tæt på nogle af dansk kriminalhistories største beretninger. Men skynd dig, der er snart udsolgt!

Publikum siger...
"Bent er en god fortæller, som kommer vidt omkring og er lydhør overfor publikum. Vi kunne have hørt på ham i mange timer."
"Det var et fantastisk og meget levende foredrag. Og en rejsetid på 1 1/2 time hver vej var hvert et minut værd.""
"Han er virkelig spænende at høre på og forstår at snakke til folk."
"Super godt foredrag, kom godt rundt om et bredt emne."
"Bent var en meget god foredragsholder og holdt os hele tiden i en rigtig god stemning."
"Dejligt at høre en levende og engageret fortæller, som havde noget at have det i."

Dørene åbner 30 minutter før start.

UDSOLGT

Detaljer

Dato:
27. februar 2019
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, ,

Sted

Konferencesalen, Aarhus
Finlandsgade 17
8200 Aarhus

Arrangør

KUST